kayıt

kuaför

  1. 1
    kadınların berberlerine verilen isimdi bir dönemde... zira bir kadın sadece saç kesmez sadece kuaförde yapacak tonla iş vardır...

    ancak son dönemde erkek berberleri de manikür pedikür gibi işlerine girdikten sonra bu ismi verdiler tükkanlarına...

    hayat çok garip meç, sir, ağda falan...
  2. 2
    erkek adamın gitmedi yerdir.
    (bkz: berber) *
  3. 3
    değişmeyen replikleri arasında;
    -saçınızı nereye boyattınız, olmamış.
    -kaşınızı kim aldı, şeklini bozmuş.
    -saçlarınızda çok kırık var alalım mı
    -bakım şampuanı kullanmalısınız, buyrun katalog
    -kırık bukle yapalım bence*
    yer alan bir meslek grubudur.
  4. 4
    en arsız meslek grubu.

    yok "saçınız yamuk kesilmiş, kaşınızın şekli bozulmuş, kim aldı?" demeler falan. hatta çoğu "siz" de demiyor. "abla" ya da "bebeğim" falan. n'oluyoruz mk? istersem kazıtırım amk saçımı. sana ne?

    en sinir olduğum meslek mk.
  5. 5
    gereksiz iğrenç dibine kadar sahte samimiyetleri olan meslek grubu. bunlara düşen kezoliçelere de ayrı uyuzum amına koyim. 3 yıldır falan gitmiyordum kuaföre sırf bu insanların leş kişiliklerinden dolayı, dün saçımı yakmaktan korktuğum için mecbur kaldım. kaç saat kaldım bilmiyorum ama yaklaşık 2-3 saat leeeş gibi türk pop müziğine maruz kaldım. saçım iğrenç oldu. ne istediğimi tam olarak anlatmama 3-5 kere sormama rağmen yine leş yaptılar. asla ve asla hatalarını kabul etmiyorlar bir kere. amına koyduklarım bak nasıl sinirlendim yine. sesini de çıkaramıyorsun ki saçların adamların elinde...

    kezoliçeler ayrı işkence. saçını yıkatıyo amk karısı, koltuğa kesime geçerken "beğn geldiiiiğğğmmm ihihihihi" yapıyor. iğrençsiniz ibneler. en az bi 5 yıl daha kuaföre gitmem amk. kendim kesiyorum saçlarımı. boyamasını da ben yaparım tenkssss...
  6. 6
    değişik biri. geçen gün gittim bunun yanına nabıyon hüseyin dedim aynen böyle ama benim şu saçları bi boyayak dedim yine aynen böyle oldu. kamyoncu gibiyim ama saçlarım pis depresyon topuzu,aşofmanlarım var.arabayı da cidden bi kamyonun arkasına park ettim fdjkfljsdf. neyse para çekip geliyom bekle dedim gelirken de buna şıveps aldım neden aldım bilmiyom. allahım bana o kadar kötü davranıyo ki görseniz o kuafördeki yerdeki saçlara bile benden iyi davranıyodur. noldu diyom yok bişi diyo. baya domuzlaştı sonra dedi ki kimle mesajlaşıyon dedim arkadaşımla. saçlarımı yıkarken ağlanır bir şekilde ben sana naptım diye sızlanıyordum daha napacaksın beni kendine aşık ettin dedi........................................................ sonra saçlarımı yıkadı fön çekti. sigarayı ve şıvepsi içtik. saçlarımı boyamadan önce kaşlarım alınırken benim anormal haraketlerimi görüp aşkı depreşti sanırım.
  7. 7
    kadının olanınkiler (bu aralar erkeklerinkiler de kendine kuaför diyor zira) genelde gay yumuşaklığına sahip oluyorlar. çok da kendini bozmamalı insan ya...
  8. 8
    saç kesen.
  9. 9
    Artık bana çok gereksiz gelen meslek grubu. İhtiyacım kalmadı. Eskiden kaş aldırmak için her hafta giderdim ama en son kaşlarını düzgünce almayı öğrendim. Saçlarımı kısa kestirmek istiyordum ama hiçbiri yanaşmıyordu kıvırcık ve kabarık diye. Canıma tak etti. kuaför malzemeleri satan yerden saç inceltmek için kullanılan makastan aldım, internetten bol bol video izledim. hem incelttim saçlarımı hem de kestim. belimdeki saçlar omzuma geliyor şu an ve korkulacak bir durum da yokmuş gayet rahat kullanıyorum. Daha da işim olmaz kuaförlerle.
  10. 10
    www.youtube.com/...
  11. 11
    Sadece saç kesiminde zaruri gelen ticari mekan.
  12. 12
    Çok ayrı bir büyüsü olan mekan. Çoğu yerde kendimi bu kadar güzel, özel ve rahat hissedemiyorum.

    Dedikodu yapılır, kahve içilir, fal bakılır, saç-baş hakkında dakikalarca konuşulur. Kuaföre girilen halle çıkılan hal çok farklıdır -dış görünüşün haricinde-.
    İşim olmamasına rağmen kafa dağıtmak için gitmişliğim çoktur.
  13. 13
    saç kesen saç tamircisi manasında.
  14. 14
    (bkz: berber)

    fransızca kökenli kelime.

    Bulunmaktan pek haz etmiyorum. Hepsi illa sohbet etmek istiyor. Merhaba-nasılsınız- ne var ne yok-saç nasıl olsun-güzel olmuş-hesap ödeme ve kapanış. Bu konuşma bölümü uzayınca durumdan hiç hoşlanmıyorum. Keşke robot olsalar.
  15. 15
    kırıkları aldırmak isteyen kadınların başlıca düşmanıdırlar.
  16. 16
    İnsanı rezil de eder vezir de.
    Bir de sürekli gittiğiniz bir kuaförünüz varsa, kaşınızı başka yere aldırınca direkt anlayıp trip atabiliyorlar.
  17. 17
    Eminim her kadın dönem dönem kendi kuaförü dışında başka kuaföre gitmeyi planlayınca acaba ihanet mi ediyorum iç sıkıntısı yaşıyordur.
  18. 18
    (bkz: coiffeur )
  19. 19
    kooför diye de telaffuz edenler var.
  20. 20
    Son zamanlarda saç konusunda beni fazlasıyla geren insanların ortak adı.

    Anlatıyorum olmuyor, bak bu fotoğraftaki gibi istiyorum diyorum olmuyor, çeşitli müdahalelerde bulunuyorum yine de ol-mu-yor.

    Ya ben 18 yaşında minnoş bir genç kızım sen neden bana 50 yaşındaki teyze maşası yapıyorsun?

    Yakında gidip bir kuaför salonu açıp nasıl kuaför olunur göstereceğim hepsine. Bezdirdiniz beni...
    • benzdirdiniz derken mercedes olandan mı bahsediyorsun??
    • yazıklar olsun..
  21. 21
    9 metrekarelik mini şehrimizdeki muhtemelen her dükkana gittim ama hepsi kapalı.

    Yasa mı ne bir şey yazmıştı biri kapısına. Boşuna yorulduğumla kaldım. Baba aşırı sinirli.

    (bkz: aşırı sinirli olmak)

    Lazer merkezlerinden sonra dünyanın en güzel yeridir.

  22. 22
    kuaförlerin samimi itirafları olduğu iddia edilmiş ama karar sizin
  23. 23
    koltuklarında boyumuzun yetmediği zamanlar kollar üzerine yapılan ekmele ile traş olduğumuz çocukluk anılarımızın olduğu meslek.
    www.avrupakozmetik.com.tr/...

  24. 24
    keske bizim eve gelsen yanına kaşcımı alıp.....
  25. 25
    kuaför deneyimlerimden sonra kaşımı vs evde alıyorum ve saçımı kendim boyuyorum. bütün malzemelerim var hatta bugün elektrikli manikür & pedikür aleti aldım. yakında jel tırnak ya da kalıcı oje olayını düşünüyorum.

    -- spoiler için tıkla --


    evde saçımı açarken yaktım onu kabul ediyorum.


    -- spoiler --