kayıt

rüyada başbakan erdoğan'i görmek

  1. 1
    garip ve bir o kadar da enteresan bir olaydır. bana kaderimin bir oyunudur. ne kadar kötü bir durum olduğunu tahmin bile edemezsiniz. birazdan detaylarını paylaşacağım. lütfen okuyan arkadaşlar ön yargılarını masaya bıraksınlar.


    yakın bir arkadaşımın tiyatro gösterisi var. küçük gösterişsiz bir tiyatro salonunda, davetliler arasında benimle birlikte, başbakan recep tayyip erdoğan, kemal kılıçdaroğlu, devlet bahçeli ve
    deniz baykal var. tabi arkadaşlar çok heyecanlı, izlemeye gelenlere bakınca birden heyecana kapıldılar. ben hiç oralı değilim nedense. sahnenin ortasında küçük bir taburenin üzerinde oturuyorum. oturma sırası sol taraftan başlayarak; deniz baykal, kemal kılıçdaroğlu, başbakan ve devlet bahçeli.


    bunlar kendi aralarında hoş geldin beş gittin muhabbeti yapıp, gülüşüyorlar. hani meydanlarda, mecliste birbirine laf sokmaya çalışanlar bunlar değilmiş gibi. tabii ki özel hayatlarındaki arkadaşlık bizleri ilgilendirmez. neyse sonra birden başbakan hızlıca kalkıyor yerinden, benim yanıma doğru geliyor.
    elini uzatıyor, tokalaşıyoruz. arkadaşları görmek istediğini söylüyor, götürüyorum. onlara 'aman çocuklar, heyecan yapmadan güzel oynayın, önemli misafirlerim var' diyor. bizimkiler daha da stres oluyorlar. sakinleştirmeye çalışıyorum, başarılı olup olmadığımı bilmiyorum. çünkü başka bir rüyanın içinde buluyorum kendimi.


    daha sonrasında, bir katilin peşine düşüyorum, cinayet aleti makas imiş. böyle fırlatarak öldürüyor. tam yakalıyoruz bunu, hop elimizden kaçıyor, kaçırıyoruz. kendi çocuklarını falan kesmiş makasla itne. tabi ben iyice sinirleniyorum hem elimizden kaçmasına hem de çocukları ile birlikte onlarca kişiyi öldürmesine. alıyorum makası bu itneye doğru fırlatıyorum, tam alnının kabağından vurarak öldürüyorum.


    son olarak, artık klasiklerim arasına girmiş köpek kovalaması, onlardan kaçarken kaybolmam ve bir uçurumdan atlamam ile rüyamı tamamladım.


    hangisi daha kötü diye soracaksanız, makaslı katil fenaydı. ne de olsa her gün başbakanı rüyamda görmüyorum. bi değişiklik oldu, çok da iyi oldu, güzel oldu.


    normalde uyanmam gerekirdi ama ben uyanamadım. böyle bir rüya görüyorsanız mutlaka sizin kıçınızın açıkta kaldığını gösterir. sosyal mesajım; iyice örtünün, kıçınız açıkta kalmasın.