kayıt

her konserde bulunan tipler

  1. 1
    Bir konserin olmazsa olmaz tipleridir.

    ölümüne kankalar; 3'erli, 5'erli gruplar halinde kendi halinde eğlenmeye gelen kız, erkek veya kızlı-erkekli gruplardır.

    Üniversiteye yeni başlamış kız grupları; genellikle 3-5 kişiden oluşup yurt arkadaşlarından oluşan gruplardır. gece boyu fotoğraf cekilip, check In yaparlar. amaçları üniversiteye geldim, çok sosyalim imajı vermektir.

    av için gelen erkek toplulukları: hedef grubu üniversiteye yeni başlamış kız grubu olan abazan erkek topluluğudur. kızlarin yanina yaklaşıp; ne güzel konser değil mi? eğleniyor musunuz? sizce de burasi fazla kalabalık değil mi? diyerek kızlara yaklaşma çabasındasındadırlar. en az 3, en fazla 7 kisidirler. hilal taktiği uygularlar.

    sevgililer; amaçlarını söylemeye gerek yok sanırım.

    sevgililerin yanında takılan 3. şahıslar; genelde kızın yakın kız arkadaşı istisnai olarak erkeğin arkadaşı olan kişilerdir. konserde en az eğlenen kişilerdir. zor valla yancı olmak.

    kendi halinde demlenen gruplar; elinde bira ve çekirdeklerle * konser alanın arkasinda , sağında, solunda bulunan çimler de canlı müzik eşliğinde dedikodu yapan gruplardır.

    Tek tüfekler; yoldan geçerken kalabalık görüp dayanamayıp dahil olan şahıslardır. elleri cepte, etrafındaki gençliği izlerler.

    elinde telefon video çekenler; YouTube, dailymotion, vimeo gibi sitelerinden varlığından bihaber insanlardır. saatlerce kolları ağrımadan havada durabilirler.