kayıt

demolition

  1. 1
    “YENİDEN BAŞLA" / "DEMOLITION" 8 Nisan'da sinemalarda.

    Jake Gyllenhaal’ın kariyerinin en iyi performanslarından birini sergilediği film olarak nitelenen “YENİDEN BAŞLA / DEMOLITION”da, eşini trafik kazasında trajik bir şekilde kaybeden yatırım uzmanı Davis Mitchell (Jake Gyllenhaal), duygusal bir çöküntü yaşamaktadır. Davis, tüm hayatını sorguladığı bu dönemde giderek kontrolünü yitirmektedir. Bir gün parasını kaptırdığı otomatı üreten şirkete bir şikayet mektubu yazar. Davis, bu mektup sayesinde şirketin müşteri temsilcisi Karen (Naomi Watts) ile yakınlaşacak ve bu beklenmedik ilişki, hem Karen hem de Davis’in tekrar hayata sıkı sıkıya sarılmasını sağlayacaktır.

    Oscar Ödüllü “Sınırsızlar Kulübü / Dallas Buyers Club”, “Yaban / Wild” ve “Çılgın / C.R.A.Z.Y.” filmlerine imza atan Jean-Marc Vallée’nin yönetmenliğini üstlendiği film, Türkiye’de tüm dünyayla aynı anda vizyona girecek.

    Filmin fragmanları izlemek için: www.youtube.com/... & www.youtube.com/...
  2. 2
    Müzikleriyle, kurgusuyla bana waoow dedirten film. Benim hoşuma gitti.
    • bu açıklamayı daha önce gördüm heralde yaa...
  3. 3
    Jean-Marc Vallée'nin yönetmenliğini yaptığı jake gyllenhaal'in başrolde oynadığı film.

    film davis adındaki finans şirketinde çalışan bir adamın karısı öldükten sonra değişen hayatını konu alıyor.

    jake önceki filmlerde pek gözüme çarpmamıştı ama bu filmde oyunculuğu kesinlikle kariyer zirvesinde.yardımcı rolünde izlediğimiz küçük psikopat judah lewis de çok iyi oyunculuk sergilemiş ve önü de açık gözüküyor.

    film olması gerektiği gibiydi.kendinizi iyi hissettirmek için izlenebilecek filmlerden.8/10

    ve son zamanlarda izlediğim en iyi tekli sahnelerden biri:

    www.youtube.com/...
  4. 4
    nereden başlayım bilmiyorum. saray çikilop'u bilir misiniz?

    www.marul.com/...

    eve geldim, annem elinde saray çikilop paketiyle odama geldi. -oğlum bunun kampanyası varmış, paris'e tatile yolluyolarmış, ben beceremedim, sen katılsana şuna- dedi. ilgili görsel:

    www.cekilislerdunyasi.com/...

    -ahh anam, garib anam, ah bunlar ne sırtlandır, ah bunlar ne yaban çakalıdır sen bilmezsin, daha çekiliş başlamadan kime verecekleri bile bellidir a benim saf anam- diyemedim tabi. açtım çikilop.com.tr'yi, aldım elime paketi, oradaki forma şifreyi girip çekilişe katılacağım. fakat bir sorun var, pakette şifre yok. daha doğrusu "aha şifre bu" diyebileceğin bir sürü rakam grubu var ama hangisi şifre belli değil. karınca duasıyla doldurulmuş koskoca paket arkası. en sonunda bodoslama şekilde form kutucuğuna girmeye başladım rakamları. son kullanma tarihi de dahil paketteki bütün rakamları denedim ancak site -bu kod kampanya kodu değil- gibisinden uyarı verip durdu.

    işte mevzumuzun demolition filmi ile ilgili hikayesi de burdan sonra başladı.

    filmden özenip hemen saray çikilop'a mail attım. kalite kontrol sorumlusu sinem hanım sağolsun çok ilgilendi ve kodun paketin selefonunun iç kısmında olduğunu söyleyip, sevdiklerimle mutlu bir ramazan geçirmemi temenni edip yolladı beni. bu kadar.
    • sitedeki en güzel film analizlerinden yahu, efsane